Biancab » Eten en Drinken
Artikelen 1 - 8 van 8 in de rubriek Eten en Drinken

Eten en Drinken

Rijst en pasta uit de magnetron

Risotto uit de magnetron is een verrassing, zelfs voor de meest ervaren koks. Het is voldoende slechts twee keer door de risotto te roeren om een perfect resultaat te behalen. Recepten, 29-06-2007

Sauzen uit de magnetron

Sauzen verrijken veel gerechten, groenten en desserts. In de magnetron kunnen sauzen snel en eenvoudig worden bereid, en u loopt bovendien geen risico dat ze gaan klonteren of aanbranden. Recepten, 29-06-2007

Soepen en crémes voor de magnetron

Soepen kunnen in de magnetron in ongelooflijk korte tijd worden gekookt, opgewarmd en ontdooid. Zelfgemaakte soepen op basis van verse groenten worden bereid zoals gewoonlijk, maar voor het koken moet… Recepten, 28-06-2007

Taarten en Desserts uit de magnetron

Met uw magnetron kunt u uw favoriete desserts in zeer korte tijd werkelijk heel eenvoudig klaarmaken, met optimale resultaten. Recepten, 29-06-2007

Visgerechten uit de magnetron

Vis in de magnetron wordt niet alleen snel gaar maar behoudt zijn smaak en consistentie op onvergelijkbare wijze en verliest zijn natuurlijke uiterlijk niet. Recepten, 13-08-2007

Vleesgerechten uit de magnetron

Vlees dat in de magnetron bereid wordt behoeft de helft of eenderde van de tijd die nodig is in de traditionele keuken. Recepten, 09-07-2007

Voorgerechten uit de magnetron

Met uw magnetron kunt u gemakkelijk orginele hapjes bedenken en wordt het klaarmaken van voorgerechten eenvoudig en plezierig. U kunt krokante broodbodems maken, fruit en groenten met veel fantasie ga… Recepten, 27-06-2007

Wild en gevogelte uit de magnetron

Kip, kalkoen, eend en gevogelte kunnen op alle mogelijke manieren in de magnetron worden bereid (gekookt, gebraden, gestoofd, enz..) met zeer goede resultaten. Recepten, 09-07-2007