Artikelen 1 - 8 van 8 in de rubriek Eten en DrinkenEten en Drinken
Risotto uit de magnetron is een verrassing, zelfs voor de meest ervaren koks. Het is voldoende slechts twee keer door de risotto te roeren om een perfect resultaat te behalen.
Recepten, 29-06-2007
Sauzen verrijken veel gerechten, groenten en desserts. In de magnetron kunnen sauzen snel en eenvoudig worden bereid, en u loopt bovendien geen risico dat ze gaan klonteren of aanbranden.
Recepten, 29-06-2007
Soepen kunnen in de magnetron in ongelooflijk korte tijd worden gekookt, opgewarmd en ontdooid. Zelfgemaakte soepen op basis van verse groenten worden bereid zoals gewoonlijk, maar voor het koken moet…
Recepten, 28-06-2007
Met uw magnetron kunt u uw favoriete desserts in zeer korte tijd werkelijk heel eenvoudig klaarmaken, met optimale resultaten.
Recepten, 29-06-2007
Vis in de magnetron wordt niet alleen snel gaar maar behoudt zijn smaak en consistentie op onvergelijkbare wijze en verliest zijn natuurlijke uiterlijk niet.
Recepten, 13-08-2007
Vlees dat in de magnetron bereid wordt behoeft de helft of eenderde van de tijd die nodig is in de traditionele keuken.
Recepten, 09-07-2007
Met uw magnetron kunt u gemakkelijk orginele hapjes bedenken en wordt het klaarmaken van voorgerechten eenvoudig en plezierig. U kunt krokante broodbodems maken, fruit en groenten met veel fantasie ga…
Recepten, 27-06-2007
Kip, kalkoen, eend en gevogelte kunnen op alle mogelijke manieren in de magnetron worden bereid (gekookt, gebraden, gestoofd, enz..) met zeer goede resultaten.
Recepten, 09-07-2007